29. kolo TJ Slovan Velvary – FC Jílové

8:2 (4:0)

Sobota 7. června začala skvělým dopoledním vítězstvím dorostu v Dobříši 6:3, když už kluci vedli 6:0, ale s ohledem na početní stavy a s tím, že béčko hrálo v neděli důležité utkání o záchranu, jich šest muselo jít hrát i odpoledne a v tom úmorném vedru se nedal čekat žádný obstojný výsledek. Přesto však 8 gólů je průser.

 V brance nastoupil stejně jako na Hradištku Míla Vavřina, protože ani Krulda, ani Vaňous nebyli zdravotně ok. Obrana pak Balouš, Muller, Samko, Ondra Vostárek, záloha Haitl, Novák Buchar, Řípa a Hanuš a v útoku Machy. Na lavice opět zkušení Inmar, Miloš Krch a vedoucí Bernoš s tím, že se všichni druhý poločas dostali do hry. V osmé minutě to bylo již dva nula, protože kluci snad byli myšlenkami někde na pláži. Vzápětí šel Buchi s Lukášem sami na brankáře domácích, ale místo gólu vyrobili ofsaid. Připravili jsme si i další šance, ale nic se neujalo a soupeř nás do přestávky potrestal ještě dvakrát. Druhý poločas se výsledkově ukázal lepším, když hlavně Vencovu aktivita využil dvakrát v béčku asi zbytečně opomíjený Miloš. Inmar zase ve 48 letech svým výkonem prakticky mladým ukázal, co je to vůle neprohrávat.

 Dnes soutěžní ročník ukončíme s prvním mužstvem tabulky a postupujícím SK Rakovník. Doufáme, že se rozloučíme důstojně, přesto je třeba konstatovat, že tenhle ročník se nepovedl a čeká nás spousta práce, abychom v příštím roce dělali radost nejen sami sobě, ale především fanouškům a sponzorům.