28. kolo Rožmitál pod Třemšínem – FC Jílové

3:11 (2:6)

Sestava: Syrový, Bodlák, Nesvadba, Maroušek, Hrobník, Kratochvíl, Pluhař, Janošov (58´Antoš), Balouš, Mucks, Dvořáček

Na utkání do dalekého Rožmitálu jsme jeli ve velmi okleštěné sestavě, kdy absence kvůli nemocem, nepřítomnosti a kvůli kolizi s naším B dorostem a i posledním výkonům domácích jsme se výsledku trošku obávali a měli z něj respekt.
Navíc řada opor měla v nohách zápas za A mužstvo mužů o den dříve v Černolicích a ve velkém vedru rychle ubývaly síly. Kluci ale opět předvedli vysokou kvalitu a i když řada z nich nastoupila na nezvyklých místech, tak utkání zvládli celkem suveréně a krásnými góly a akcemi pohladili duši fotbalového fanouška. Utkání sice začali lépe domácí, když my neproměnili úvodní dvě šance a domácí z rychlého brejku trestali a vedli 1:0. Tímto počinem však pouze probudili spícího obra a zjistili, že dráždit hada bosou nohou se prostě nemá :-)… Kluci rozpoutali na polovině soupeře ofenzivní peklo a i když domácí brankář létal jako motýl a do míče píchal jako včela (RIP Muhamad Ali), nebylo mu to nic platné a ještě do poločasu musel šestkrát lovit míč ze své sítě.

Ve druhé půli se prakticky nic nezměnilo, kluci se bavili fotbalem a skóre narůstalo úměrně výkonům obou soupeřů. Nutno domácí pochválit, že se snažili kousat až do konce utkání a v rámci svých možností hráli svou hru. Rozdíl mezi soupeři byl však obrovský a tak i skóre tomuto faktu nakonec odpovídá zcela spravedlivě.

Příští týden nás čeká přátelák proti PFA a pak na poslední kolo do Podlesí, kde nás čeká velice těžký soupeř. již teď se na zápas velice těšíme :-).

Jiří Kratochvíl, trenér